20 October 2018

SET KURUS SHAKLEE : 3 LANGKAH MUDAH UNTUK KURUS

Assalamualaikum. So seperti yang mama una cakap sebelum ini, Mama Una akan share beberapa produk yang boleh membantu masalah kegemukan, obesiti mahupun berat badan berlebihan yang secara majoritinya di alami oleh rakyat Malaysia. Masalah kegemukan ini adalah masalah yang kecil sahaja jika dibandingkan dengan masalah adab. haha, gemuk boleh kurus tau. Tapi kalau tak beradab, perlu dia ajar. payah hooii.Okey, teruskan dengan produk kurus daripada Shaklee.
Ada beberapa pilihan produk yang mama una boleh kongsikan. Produk ini semua ada kelebihan masing masing di mana, setiap produk mempunyai keistimewaan tersendiri untuk mengawal berat badan.
Ada 3 langkah untuk kurus dengan shaklee bakar, buang dan bina. Tiga langkah ini sangat penting tau. terutamanya BUANG! a.k.a detox. sangat penting detox. ramai yang tak kurus kurus sebab masalah terlampau banyak toksin dalam bdan yang tak dapat dikeluarkan secara biasa. Ini kepentingan detox mama una share secara info grafik. mudah faham. korang baca tau.
Now kita proceed dengan setiap langkah yang perlu diambil untuk kurus jelita macam Mama Una. Sebelum tu korang kene fahamkan bahawa ini adalah saranan tau. Saranan untuk yang nak kurus. yang nak buat sekaligus. incase korang nak detox dulu, pun boleh.dengan detox pun boleh kurus. Nanti mama una share pasal detox sahaja.
1. BAKAR @ PECAHKAN LEMAK DEGIL
LECITHIN
šŸŒ·Diekstrak dari soya
šŸŒ·Membantu proses memecahkan lemak
šŸŒ·Membantu menghalang pembentukan lemak baru dari makanan yang kita ambil.
OMEGA
šŸŒ·Membantu proses memecahkan lemak dalam tubuh
šŸŒ·Membantu kawal selera makan dengan 
šŸŒ·Menghasilkan hormon leptin yang menyekat selera makan
šŸŒ·Omega 3 juga terbukti untuk menaikkan metabolisma
šŸŒ·Membakar 40% lebih banyak lemak bila bersenam
2. BUANG @ SINGKIR LEMAK JAHAT
HERBLAX
šŸ’ŸMembantu masalah tidak hadam dan pergerakan usus yang tidak sihat
šŸ’ŸDiperlukan untuk membersihkan usus dimana segaa toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar.
ALFALFA
šŸ’ŸBertindak sebagai fiber yang membawa keluar lemak lemak yang sudah dipecahkan oleh lecithin dan omega guard.
3. BINA OTOT UNTUK LEBIH CANTIK
CINCH SHAKE MIX
šŸ·Didatangkan dalam perasa coklat,vanilla dan cafe latte
šŸ·Membantu membuat rasa kenyang dan tingkatkan metabolisma badan.
šŸ·Mengandungi leucine untuk bantu kekalkan otot semasa proses penurunan berat badan badan.
šŸ·Digunakan sebagai meal replacement untuk memotong nilai pengambilan kalori harian.
ESP
šŸ·Sumber protein yang mempunyai indeks glisemik rendah dan membantu dalam proses kurangkan berat badan
šŸ·Mengawal selera makan dan membuat kenyang yang lebih lama.
šŸ·Membantu tubuh lebih bertenaga semasa berdiet.
TESTIMONI BERJAYA KURUS DENGAN SET SHAKLEE






Berita baik! Anda boleh mendapatkan supplement Shaklee daripada Mama Una. Daftar sebagai ahli untuk menikmati bonus pada setiap pembelian dan tips tips kesihatan. 
WhatsApp Mama Una di 0193342290 / 0192122290 (Nik) untuk mendaftar keahlian + supplement.
Jadual pemakanan dan konsultasi berterusan diberikan eksklusif untuk customer yang membuat pembelian produk Shaklee daripada Mama Una.
*DISCLAIMER
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Kami ialah Pengedar Sah Shaklee di Taman Melati, Wangsa Maju, Ampang, Gombak dan kawasan sekitar. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia. Untuk order produk, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi:
Call/ SMS/ WhatsApp : 019-3342290 / 019-2122290
E-Mail : lucky_hanim@yahoo.com
Daftar keahlian Shaklee di “Join Now“ sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.

No comments: